Stipendiatutbildning

proffsig, trevlig, kreativ, kan många roliga danser, duktig dansare, snäll, du verkar vara en smart tjej som kan komma hur långt som helst, trevlig, härlig kämpe “påsk”, positiv, solstråle, rolig, från Malmö, social, snäll, öppen, envis, kunnig.

Under påskhelgen var jag och Christoffer på en stipendiatutbildning i Uppsala. Utbildningen var arrangerad av Svenska Folkdansringen. Innan vi åkte var båda två ganska tveksamma till kursen och tyckte inte det verkade sådär jättekul. Styrelser och organisation och möten etc etc. Låter inte jättekul, nej. Men det var det. Sjukt lärorikt. Och jag tyckte det var jätteintressant att kolla på stadgarna, prata ideologier och läsa vilka propositioner och motioner som ska tas upp på Riksstämman under Riksjubel i Maj.  Önskar att jag hade kunnat jobba med det på heltid. Speciellt som dansledare. Men det är ju en ideell förening.

Första dagen fick vi varsin plastmugg där vi skulle lägga i lappar till varandra med positiva och bra egenskaper de andra hade. Orden jag skrev först i inlägget var de orden jag fick med mig hem i min mugg. Väldigt trevlig läsning.

Nu ska jag skriva om helgen till Hembygdsgillets tidning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *