Amigurumi

Hittade en sjukt bra sida och blogg som heter PlanetJune. Med virktillbehör och en massa mönster på amigurumi och andra söta saker. Beställde beskrivning till de översta och några till och beskrivning till lemmings finns här!

Köpte fuzzy garn idag så nu är det bara till att sätta igång. I fredagsnatt blev jag klar med elefanten och såhär blev resultatet:

Randig elefantNu håller jag på med en uggla, klar, förutom att den saknar ögon och näbb.

Även klänningen jag har hållit på med i nästan ett år är nu klar! Äntligen! Här kommer bild på den: Tänker lägga upp lite fler bilder från en skön malmövår. Så håll till godo!

3 reaktioner på ”Amigurumi

  1. Du är så sjukt duktig på att virka. Ska också bli det! Jag har fått sätta stopp för mitt eget virkande på mormorsfilten nu ett tag för först måste jag sy ihop min kofta som jag jobbat med sjukt länge. Det är bara så tråkigt att montera ihop plagg, dessutom går det inte som jag vill riktigt. Virka vidare blir min belöning när jag är klar med koftan. Ses på fredag! Sött litet snabedjur by the way!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *