Mobilernas egna lilla värld

Okej, världens konstigaste grej hände.

Höll på att smsa med Magdalena och plötsligt kom det två sms precis samtidigt. pipip liksom. Kollade och det första var från Charlotte. Började med smset hon hade skickat till mig när jag hade inflyttningsfest och skrev att hon inte kunde komma och slutade med typ “vill gärna knytta av arbetet”. Jag fattade ingenting.

Det andra smset var från Magdalena och där var det bara ett frågetecken efter “hur kommer du få ?”. Tryckte bort det och gick in igen och då var Charlottes sms borta. Men slutet på Charlottes sms passar ihop med Början på Magdalenas. “Hur kommer du få… …nytta av arbetet”. Men jag vet fortfarande inte hur Charlotte kom in i bilden. Hur kan det skickas ett sms från någons mobil utan att personen har skickat det?

10-talets mystik…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *