Snö i Malmö

Jag har spelat flöjt för första gången på väldigt länge. Eller några månader. Spelade Syrinx som jag inte har spelat sen jag slutade gymnasiet och den satt i hyfsat ändå. Men det känns att jag behöver spela en del för att komma i samma form som jag var innan. För typ 4 år sen… Det är lite drygt att plocka upp flöjt och noter och notställ varje gång jag ska spela, därför blir det inte så ofta. Lättare med pianot där det bara är att sätta sig.

Charlotte och Andreas var här igår. Vi åt tacos och spelade spel. Väldigt mysigt. Charlotte vann båda spelomgångarna ^.^ Det får vi göra om!

Jag och Max beställde Band Hero:Superbundle till Wii och hämtade det igår. Öppnade det när Charlotte och Andreas hade gått och insåg att det som låg i var till PS2. Vill vi iiiinte ha! Så vi gick in på hemsidan för att försöka skicka tillbaka det, men det funkade inte. Så jag ringde idag och tryckte 2 för returnånting och och 1 för det och 3 för det. “Vill du returnera till var? Inga problem… Gå bara in på vår hemsida och titta på din beställningorder…” NEJ! Det var ju just det som var problemet! Övertrevliga mongo kvinna!Det funkade ju inte och då hänvisade ni till er “förstklassiga kundtjänst”. En kundtjänst som man inte ens får prata med en riktig människa utan får dras med nån inspelad datorröst? Men tänk om jag inte har ett av de problemen som ryms mellan 1 och 9 då? Vad ska jag göra? Jo, maila dom… Svar inom 24 timmar…  Mmm, vi får väl se imorgon efter 23 timmar och 59 minuter om det har kommit något svar. Kommer vi få det rätta innan jul? Tror inte det! Bara för att dom har gjort fel! Nej, tacka vet jag kundservice där man får prata med en människa och kan få svar direkt. Lönt att ha en telefontjänst om man ändå bara hänvisar till hemsidan hela tiden? Tror inte det.

Det är så fint ute med sol och snö. Mycket snö dessutom. För att var i Malmö då… Typ 5 cm. Gick till gymmet innan. Halt som bara den. Men mysigt. Vill promenera lite till. Max kanske ställer upp =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *