Ickevit jul och vita klockor

När jag vaknade igår på min 23e födelsedag (22-årsdag) var det vitt ute för första gången på typ 14 år. Den här gången berodde det vita på tjock fet dimma och inte snö som den gången på min 8-årsdag. 14 år är jävligt lång tid. Alltså 14 år sen det var vinter i Malmö i December. December är ju Vintermånad med stort V. Å andra sidan har jag ingen minne av att det har varit snö på julafton heller, så jag ska nog inte klaga.

Jag fick iaf mycket fint igår. Klocka från Grand Sand av Max. Halsduk, örhängen, tallrikar, bok, handdukar m.m.

Tittar på Oprah som gästas av Kirstie Alley som kämpar med sin vikt. Hon har ett helt gym intryckt i sitt garage för att hon inte pallade träna och gjorde om sitt “gym” till en matsal. Vem, som har ett helt gym hemma, det tar 10 sekunder att ta sig dit, pallar inte träna? Okej, jag har inte så långt till gymmet, det tar kanske 5-10 minuter att gå dit. Men man ska ändå ta sig ut bland folk, byta skor, låsa in saker och sen kan man hoppa på löpbandet. Om jag hade haft ett gym hemma hade jag lätt tränat varje dag, om jag hann.  Speciellt om man samtidigt kan kolla på tv eller sätta på precis vilken film man vill. Det är ju sjukt najs. Förra terminen tränade jag varannan dag. Det var sjukt bra. Jag borde börja igen.

Idag är det seminarium och redovisning i skolan. Typografiuppgiften är klar, men jag har inte hittat några exempel på bra och dålig layout. Jag tycker man brukar se dålig layout över allt. Men som vanligt hittar man inget när man letar efter det. Jag har kollat igenom några tidningar men kan det vara dålig layout i dom? Vem är jag att säga att “proffs” gör dålig layout? Men ja, det ska jag iaf göra. Jag tror inte jag kommer hinna hitta både bra och dåliga exempel. Det var svårare än jag trodde att hitta bra exempel också. Får se hur det går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *