Stök

Jag försöker plugga i allt annat stök. Om 45 min ska jag tvätta och så måste jag städa, sen ska vi mata katterna och sen ska vi handla det sista inför morgondagen och baka bröd. Det är helt sjukt mycket som ska göras. Oh crap, vi måste ju till systemet också. Hade jag helt glöm. Det borde finnas i mataffärerna istället så att man kommer åt det när som helst. Eller så borde dom ha öppet längre på helgerna.

Jag har typ en hel bok på 400 stora sidor att läsa igenom tills på måndag. Jag har läst en del. Men jag kommer inte hinna, hur jag än gör. Därför läser jag nu ordlistan längst bak i boken. Där står det begrepp från a-ö som är bra att kunna. Så jag läser dom för att jag iaf ska känna igen orden när dom kommer på tentan.

Jag klippte mig igår. Det var ett halvår sen sist. Jag ska nog färga håret också kanske idag. Jag får se om jag hinner.

Nu ska jag börja plocka ihop tvätten. Och klä på mig. Tror inte jag ska gå ner i nattlinne =P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *