Julstök, typ…

Nu börjar snart alla förberedelser inför jul. Jag var hemma hos mormor idag och hjälpte henne att sätta upp röda sidenband i fönstret. Hon har redan satt upp julgardiner och pyntat lite. Jag satte glasyr på de stora pepparkakorna också som vi gjorde sist jag var där. Både vitt och rosa.

Jag har fått hem min julservis nu. Jag fick den i julklapp/födelsepresent något år. Och så ska man köpa julklappar. OCh så tänkte jag skicka julkort i år! Så här är min attgöralista till mig själv:

  • Läs en massa i Grafisk Kokbok
  • Gå och klipp dig
  • Köp julkort och frimärken
  • Skriv julkort
  • Skicka julkort innan den 16e
  • Färga håret
  • Köp julklappar till sex personer. En: Check!

Det var allt. Undrar hur mycket jag kommer kunna checka av. Jag tror jag ska lyckas med allt. Så länge jag inte säger att jag ska läsa allt i Grafisk Kokbok så kommer jag nog kunna hålla vad jag har sagt.

God Jul mina kära!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *