Nattspring

Jag har en stark vilja att jogga. Klockan är typ 20 i 11. Nästan natt. Och jag vill springa? Det känns som om jag skulle kunna springa genom hela stan utan att bli trött. Men det tvivlar jag starkt på. Jag har kollat en runda på google maps som är 2,6 km lång. Det skulle jag klara av. En gång i tiden sprang jag 12,5 km. Det var goda tider. Jag och Leyla mot världen. Eller Malmö i alla fall. Men jag vet inte. Det känns lite udda att ge sig ut nästan mitt i natten för att jogga. Men om det känns bra så borde man väl göra det. Jag har inte tränat något på flera månader. Inte sen i våras tror jag, eller nån gång i somras. Jag ska klä på mig och så får jag se hur det känns sen.

Jag tittar på Stranger than fiction. Bra film. Tack för tipset Max!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *