Fastkörd i tråkigheter

Nu har jag lämnat in uppgiften med kokbokssidan i indesign. Men jag har fortfarande hemsidan kvar att fixa. Tycker bara att det är jättetråkigt. Har skrivit målgruppspresentationen, skissat upp två sidor på papper och håller på att föra över dom till illustrator. Tycker bara att det ser fult ut och tycker svart och vitt är tråkigt. Nu har jag skrivit ett ord i sitemapen som jag ska skissa upp och det känns så onödigt att göra en. Vi ska ha sex sidor och det är allt. Inga undersidor till undersidan osv. Förstår inte meningen med det. Ska jag bara skriva:

HEM
KÖPA
SÄLJA
LEDIGA OBJEKT
LEDIGA JOBB
KONTAKT

?

Det är ju allt, ja, och sen kan man såklart komma från den ena sidan till den andra. Lediga Jobb->Köpa, Hem->Kontakt osv. Jag har helt enkelt kört fast i tråkighet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *