Halling=träningsverk

I fredags började jag få lite hosta. Trodde att det berodde på vårt dammiga hem. Men när det bara blev värre och värre fastän jag åkte upp till Falun insåg jag att det nog inte var så. Dessutom började jag snora och nysa också.

Anledningen till att jag åkte till Falun (med Christoffer) var att vi skulle på kurs i Halling. En minst sagt fysiskt krävande dans. Med hukhopp, kosacksteg, nacksprättar och massa annat spännande. Det var väldigt roligt och jag längtar tills jag kan dansa det igen. Mhm, kan… inte “får möjlighet till det” vilket jag hade kunnat ordna med en gång med bara lite musik. Dessa steg kräver sjuka benmuskler, vilka jag känner av nu. Jar har aldrig haft sånhär träningsvärk. Vi dansade från 9-4.30. Med lite uppehåll för lunch och filmvisningar.

Både jag och Christoffer gick som gamla gubbar och det var en plåga att resa sig från tåget igår. Vi kunde inte ta trapporna utan tog istället hissen ner och sen upp för att komma till andra perrongen. När jag väl kom hem tog det ca 1 min att ta mig upp till andra våningen… 1 min! Vad kan det ta annars? 10 sekunder? Jag drog mig upp med hjälp av räcket och släpade på en resväska, handväska och kamera.

Så nu är jag förkyld (ev. nån svininfluensa?) och mongoträningsvärk. Dessutom är det nåt konstigt med mina ögon. Ända sen igår morse har jag sett sån prick (ganska stor) som när man har tittat i en lampa. Jag tror att det är lite bättre nu men jag vet inte. Nu har jag iaf bytat till glasögon istället. Men om det håller i sig måste jag nog kolla upp det.

Så nu har jag typ svininfluensan, värsta träningsvärken och är typ blind.

Idag skulle jag ha varit hos tandläkaren, men det lyckades jag boka om. Imorgon skulle jag ha blivit vaccinerad vilket är sjukt ironiskt och det kan jag inte bli nu eftersom jag är sjuk. Jag har försökt ringa vårdcentralen i en halvtimme nu för att höra om det kan vara svininfluensan och vad jag isf ska göra. Men det tutar bara upptaget.

Men hela helgen med allt vad det har inneburit har lätt varit värt det. Halling utklassar allt!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hLU41qKohOE&feature=related]

Om ni vill se mer sök bara på halling på youtube eller kolla på Alexander Rybaks Fairaytale. För där dansar dom halling i bakgrunden. Typ samma gäng som i mitt klipp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *