Borlänge vs. Malmö

Höst är väl egentligen bara bra när det är fint väder eller när man kan stanna inne de regniga dagarna. Som idag… Jag ska till skolan klockan ett och jag måste in om stan först. Då är det inte lika kul längre.

Jag har varit i Borlänge över helgen och där var det redan minusgrader. Ingen snö, men det var frost på morgonen när vi skulle åka hem. Och jättemycket dimma. Man såg typ bara två träd bort. Jag älskar kylan där uppe. Inte alls lika blött och blåsigt som här. Det känns som om det är tio gånger så kallt här nere.

Nästa helg ska jag upp till Dalarna igen, men denna gången ska jag till Falun på hallingskurs. Lite drygt med två långa resor helgerna efter varandra. Men det ska bli kul med kursen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *