Pildammsfärgat

Jag sitter och käkar frukost vid datorn. Väntar tills Max slutar kl 12 och då ska  jag visa honom var matningsstationen till katterna finns så att han kan mata dom på fredag när jag är i Borlänge. Det var genom katthjälpen jag såg att de behövde matningshjälp till fyra kattungar. Var där i fredags och träffade hon som också matar dom. Så nu är vi tre stycken.

När jag kom ut i hallen upptäckte jag att Max smidigt nog har glömt sin mobil och jag tror aldrig  vi bestämde någon tid vi skulle ses. Men jag är där vid halv 1 tror jag. Det blir nog lagom.

Imorgon åker BUSlaget till Borlänge för lite läger. Dans och annat skoj. Jag var inte med förra gången så det ska bli kul att se hur dom har det där. Dom var här i somras och hälsade på.

Jag ska börja fixa på dansens hemsida. Håller ju på med sånt i skolan men jag har inte kommit så långt så jag får se hur det går. Jag har alltid Max som kan hjälpa mig och Gert som har gjort den innan kan också hjälpa mig. Hoppas jag inte förstör den helt haha.

Måste dessutom säga att jag älskar hösten just nu. Även om det vräkte ner non stop hela dagen igår så är det bäst! Vi har utsikt över Pildammarnas trädtoppar som lyser av gult och rött och orange och brunt. Trädet precis utanför vårt fönster är snart lika gult som träden är gröna på våren. Det får nog bli lite bilder nån dag, helst en solig, men det får jag väl se om det blir nån mer sol… Sen trillar löven av och träden blir inte fina igen förrän det ligger frost och snö på dom…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *