Balkongblogg

Sitter på balkongen och bloggar. Perfekt väder. Höstig kyla, blå himmel, lite moln med perfekta former. Ja, jag är ganska nöjd med allt just nu. Det är nog mest vädret som gör det. Allt känns väldigt roligt och jag ser fram emot att göra allt. Ok, 8-föreläsningen i morse var väl ingen höjdare, men en flaska energidryck löste det problemet och sen var jag speedad och jag tror att jag fortfarande känner av det.

Egentligen skulle jag ha jobbat till 19, men det blev nog något missförstånd så jag fick jobba så länge jag kände för det. Stannade 2,5 timme och sen gick jag hem. Därför känns det som om jag har vunnit lite tid. Å andra sidan gick jag miste om lite pengar, men så länge det är mitt eget val så gör det inget.

Så jag gick hem och gjorde av med de pengar jag borde ha tjänat idag, på biljetter upp till Elise. Lyckades efter många om och men beställa dem. Men jag fick ringa till kundtjänst och beställa dem genom dalmasen i luren. Mycket trevlig figur. Att jag lyckades beställa dem fick mig nog också på bättre humör. Så jag ringde till Elise för att berätta den glada nyheten.

Ikväll är det dans. Hambo och polka och schottis och annat kul och mindre kul. Det är synd att vi inte dansar polskor och sånt också. Nu har jag haft turen (eller ja…) att ha gått på en kurs i polska så jag har fått lära mig det ändå. Men det finns ju ingen vits när ingen annan kan det…

Det kommer upp lite bilder på bilddagboken på vår nya lägenhet.

Nu är det bara mina näbbstövlar som fattas…

Balkong

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *