Pirate Pontén från Kalla Barnets Hav

Enligt nogranna uträkningar läser jag 0,75 böcker på en månad. Det är inte speciellt mycket. Jag läser ganska långsamt. Det är lite synd, fast å andra sidan beror det nog mycket på att jag under terminerna inte hinner läsa några egenvalda böcker utan bara kurslitteratur och det förändrar siffrorna radikalt.

Aftonbladet har de bästa nyheterna. Så som att Ica torskar och skriver “Torskfilé. Från Kalla Barnets Hav” och att Henrik Pontén fick sitt namn utbytt till Pirate Pontén. Vilket enligt mig är ett betydligt coolare namn och det passar så bra ihop med Pontén också. Jag hade nog behållt det. Han kan ju forfarande presentera sig som Henrik. “Pontén, Pirate… Pontén!” Lätt coolare! Fler som tror att Skatteverket kommer ändra sina regler om identitetskontroll…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *