Söndag

Idag känns som en sjukt dryg dag. Det är regnigt och tråkigt. Typisk söndagskänsla. Vi hade ingen frukost hemma så vi var på Entré o käkade frukost. Träffade Emily på stan och fikade. Hittade en perfekt ram till mitt God Save the Kitten-foto förutom att den var typ te storlekar för liten. Ville läsa lite Loe när jag kom hem, men det är så oinspirerande att sitta och läsa här i stöket och dammet och fåtöljerna var fulla av klader och böcker och annat som kan tänkas ligga i en fåtölj (dock ingen katt). Och jag skulle ju lyssna på Ebba Grön sa jag ju. Det blev visst halvdeppiga Saybia och Jayhawks istället (Rainy day music…). Det är nog egentligen bättre med ingen musik alls. Ville ha Sufjan Stevens, men dom var nog slut för jag hittade inga. Nu ska jag läsa lite, kanske drika lite te och äta en morot eller nåt annat som vi har i kylskåpet (tror inte ens vi har en morot kvar…) sen ska jag ner och se om jag kan hitta en ram.

People love to fall in
Love they love to fall in
People love to be amused
But you won’t see me laughing
In the sadness of our ways
Those were the days
Those were the days

And in the eyes of Sarahjane
I see the happy times again
And in the eyes of Sarahjane
I see the happy times again

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *