Malmö-Stockholm

Sitter på tåget till Stockholm. Har precis passerat Linköping. Där tänkte jag att jag skulle ha tagit foto på alla stationerna vi passerade, men det finns ju ingen riktig mening med det när man redan har åkt halva vägen. Det blir kanske på vägen hem istället. Som förövrigt är på söndag. 

Vi åker första klass. Hur hände detta? I kupé och allt, fri tillgång till kaffe och te, men det har vi inte utnyttjat än, kommer förmodligen inte göra heller. 

Satt och tänkte på vad jag gillar att ta foto på. Känns som man brukar ha något slags favoritmotiv. Kom fram till att det nog är hus. Insidan av hus. Speciellt om de är fina. Men alla hus och lägenheter har sin charm. Vare sig de är 1 år, 10 år eller 500 år. Jag har fotat huset i Snårestad, en mysig gammal skomakarlänga i vit puts. Det kommer bli fler har jag bestämt mig för. 

Nu ska jag sova lite till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *