Torsdagskväll

Nu är jag hemkommen från mötet med resten av bus-teamet. Planerat lite inför helgen då barnlaget från Borlänge kommer ner. Vi kommer ha fullt upp hela tiden. Tipsrunda, rundantur, museum, bad om det är fint väder och eventuellt en tur upp i Turning T och självklart en hel del dans och lite lek.Vi var hos Petra och Jonas. Dom har två söner också som är fruktansvärt söta. Den minsta rullade runt i sin gåstol (väldigt praktiskt sån ska jag nog skaffa, såg helt bekvämt ut!) och den äldsta drog iväg Libe till sitt rum för att visa något.

Trodde att Max skulle vara hemma när jag kom hem, men icke. Vet inte var han är och mobilen hittade jag på skrivbordet tidigare idag. Skrev lapp och allt till honom för att han skulle lägga in bullarna. Men dom var ju halvtorra när jag kom hem, bara sex timmar senare. Jag ger det en timme till sen ska jag bannemej sova! Tror jag ska titta på lite film först. Kanske Juno. Det var ett tag sen jag såg den. Lyssnar på soundtracket nu så jag blev lite inspirerad.

Kaboooom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *