Absolut ingenting

Äntligen har jag skrivit klart mitt paper och skickat in det. Det var det sista för andra delkursen. Nu börjar vi på block c istället och jag får jobba lite med foto igen. Ett realistiskt foto, ett modernistiskt foto och ett postmodernistiskt foto. Idéer på vad man kan ta foto på? Någon? Jag har lite idéer men jag vet inte om jag har tänkt rätt. Kan en bubbla vara realistisk? Vi ska lämna in ett pm på vad vi ska göra på torsdag så då måste jag ha kommit på något.

Det är helt galet att det bara är lite mindre än två månader tills vi slutar. Vi har vår utställning den 1 juni. Om nindre än en månad kommer Elise hem. Fick ett vykort ev henne häromdan från New Delhi. Med en bild på Ganesha. Det var väldigt fint ^^

Känns sjukt skönt att inte ha något stort paper att tänka på längre. Det kommer ju fler om nån vecka. Men just nu är det tomt iaf.

Idag hade jag inget kul att skriva om, men jag kände för att skriva lite. So, tänkt och gjort.

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *