*#%¤?#

FUUUUUUUUUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rensade lite (!) bland mina filer och så på min externa hårddisk och råkade kasta fel mapp. Jag skulle ta bort en med lite udda bilder men på något sätt blev det mappen med alla mina bilder! (Mappen är för stor för papperskorgen. Vill du radera filen permanent?) Ja, om det hade varit rätt mapp. Sån jääääävla idiot. Och VARFÖR har jag inte mina bilder på fler ställen. Det hjälper ju fan inte med en extern hårddisk och man inte har innehållet på flera stället. Jag är FULLSTÄNDIGT BACKUPMISSLYCKAD!!!! Lär dig nån gång för helvete!!! Senast var det när datorn pajade och jag trodde inte att jag skulle få tillbaka datorn och dess innehåll, men tycligen var det inget fel på datorn så jag fick tillbaka den hel inklusive bilderna. Meeen nu har jag gjort det igen och den här gången var det enbart mitt eget fel och om jag bara hade varit lite mer uppmärksammad hade jag kunnat undvika det.

Efter att chocken hade släppt och jag hade insett vad som hade hänt satt jag och stortjöt i någon minut sen tog jag mig samman lite och nu har jag laddat ner ett program som ska kunna återställda raderade filer. (Stage 1 of 2: Scanning drive for deleted files. Current progress: 29%) för 15 minuter sen stog den på 26%. Det går framåt… Fan det kommer ju ta timmar innan jag får veta hur det går. Helvete!!! Oh 30%. Det är alltså obeskrivligt irriterande. Jag skulle framkalla lite bilder hade jag tänkt och det var därför jag fixade med det. Men det kan jag ju strunta i nu. Vissa av bilderna har jag på skiva, typ största delen av 2008 tror jag och några från 2007. Men alla bilder från i år är det kört med. Det blir till att kopiera dom från bilddagboken isf. Ja, det får väl bli ett hopp på ett år eller så i mitt fotoalbum.

Helvete och tack för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *