Tallrikar

Igår var jag hemma hos mamma för att hämta hem lite saker. Bland annat mina udda tallrikar som jag har köpt på second hand, såna gamla med blommotiv och så på. Dom är sjukt fina. Jag har fått några av Astrid på Tjörn också. Men min servis är inte komplett än. Det saknas fyra djupa tallrikar och tre assietter (siktar efter att ha serx av varje). Så när jag imorse fick ett sms från Jennie där det stog att föreläsningen idag var iställd tyckte jag att det var dålig stil av mig att sitta inne hela dagen när det är så fint väder ute så jag har bestämt mig för att cykla runt till lite secind hand-butiker idag och kolla efter tallrikar. Eftersom det är lite tråkigt att cykla runt hela stan själv ringde jag till mormor och frågade om hon ville följa med. Men hon var inte ledig förrän halv ett. Men vi bestämde att jag skulle var hos henne då och så skulle vi sykla till myrorna. Så nu ska jag snart bege mig till Sopstationen, Stadsmissionen, Myrorna (centrum) och till sist Myrorna (heleneholm) och möjligtvis Claeshallen. Hoppas att det blir lite resultat.

Klockan tre ska jag jobba, så innan dess ska jag vara färdighandlad. Men det ska nog gå bra. Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning.

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *