Korpen flyger

Emily gick hem för typ en timme sen. Jag var jättetrött då, men nu har jag kommit över nån gräns. Fast jag är fortfarande ganska trött.

Jag hade tänkt lägga in lite foton, började leta efter min kortläsare, men hittade den inte, satte mig vid datorn igen, letade lite, satte mig igen och letade mycket, men hittade den fortfarande inte. Nu har jag gett upp. Fast det stör mig fortfarande. Tänkte ta det old style med sladd. Men hittade inte dom heller, och insåg att canon-sladden förmodligen ligger hos mamma fortfarande, eftersom jag aldrig använder den. Så nu stör det mig igen att jag inte hittar min kortläsare och kan inte riktigt släppa letandet. Jag vet ju att jag har letat igenom skrivbordet och alla lådorna tre gånger redan. Bara släpp det!!!

Åh, dom spelar Coldplay på tv. Det var längesen jag lyssnade på dom. Spelar själv lite då och då. Men det låter inte lika bra.

Jag och Emily kollade på Korpen flyger och Korpens skugga. Isländska filmer från 84 och 88 för dom som inte vet. Två gånger säger huvudpersonen i Korpen flyger “Tungur knivur” andra gången säger han det efter han har kastat en kniv i magen på en fiende. SÅ sjukt ballt! Korpen flyger har fått en Guldbagge och den andra citerades med “saga i världsklass”, spänningsfylld” (vilket jag för övrigt läste som spänningsfyllo) och “film på mästarnivår”. Njaaaa, jag vet väl inte riktigt om jag håller med. Fast vad vet jag, jag kollade inte på så mycket film på 80-talet, dom var kanske bra i jämförelse. ^o)

Släpp det! Sov istället. Du kommer ändå inte hitta den.

Pratar med en gammal klasskompis på msn (vi var ihop i femman =P). Skumt när man börjar prata med gamla kompisar igen. Speciellt som man inte har sett på fem år eller nåt. Tänkt vad facebook gör. Hittade t.o.m min äldre ovetande syster där. Jag vet inte, det är väl både bra och dåligt att det är så lätt att hitta folk. Fast å andra sida, om man inte vill bli hittad så får man väl skylla sig själv om man blir medlem där.

Imorgon har jag inget att göra, mer än att vänta på att Max ska komma hem och läsa (massor). Så jag sak ligga i sängen till typ ett eller nåt. Ev. tills Max kommer hem kl tre. Men det är väl bara löjligt skulle jag tro. Nej, nu borde jag verkligen sova. Men det stör mig fortfarande att jag inte har hittat kortläsaren. Inte för att jag har letat nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *