Titel

Jag har blivit helt inspirerad till att börja rita kläder och så när jag har läst Hannas blogg. Hon gör så sjukt snygga saker! Ja, inte kläder då, men ritar saker, människor och så. Gillar speciellt när hon har gjort om en tjej till seriefigur. Coolt! Jag pratade med James om ritplattor att jag vill ha en. För att det skulle vara så mycket lättare då. Speciellt med tanke på att jag inte har någon scanner och kan scanna in det jag ritar.

Har varit sjukt oinspirerad idag. Lägenheten är stökig och det är snö ute. Jag vill ha ljust och varmt. Jarvis har varit cpjobbig och han välte ut en kopp med kaffe över hela skrivbordet och tvn. Ingen normal katt välter en tung kopp med sin svans. Lego skulle aldrig göra det. Han slappnar av så fort man nuddar honom, men Jarvis är alltid stel som en pinne.

Det var visst inte fettisdagen igår. Det är den 24. Men det är skit samma, för jag gillar ändå inte samlor och jag fastar inte och jag är inte troende. Så jag behöver inte bry mig.

Ska på dansen idag och jag känner inte alls för det. Jag vill inte vara hemma och jag vill inte vara nån annan stans heller. Om man bara hade kunnat trolla rent det här hemma så hade det varit helt perfekt. Jag hinner inte städa, jag har annat och göra, och när jag inte har något annat att göra så vill jag inte göra nåt så tråkigt som att städa. Vi ska kolla på en lägenhet på Möllan på tisdag, hoppas verkligen att vi får den nu. Det hade varit så skönt! Det är den tionde lägenheten vi är o kollar på. Ska det behövas så många innan man får nån?Vi ska fan få den 10e!!! Så det så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *