Ärendedag

Idag har/ska jag fixa en massa saker.

  1. Låna kurslitteratur på orkanen
  2. Jobba, inte så mycket ärende, men det ska göras.
  3. Handla nödvändigheter (och lite kul).
  4. Lämna in Doris på lagning.
  5. Boka till till optikern.
  6. Till optikern
  7. ev. till frisören.
  8. Hämta Doris
  9. och slutligen: Träffa Elise
  10. nja, jag ska plugga också, och träna om jag hinner.

Nu äter jag lite mackor, dricker te och lyssnar på kings of convenience. Sen bär det av till optikern igen. Lyckades få en tid till 15.00. Helt perfekt!Sen kanske jag hinner till optikern innan jag ska hämta Doris igen kl 16.45. Hon ska få ny pakethållare, nytt lås, ny ringklocka och fixa lite med kedjan/kedjeskyddet. Hon kommer bli som ny igen. Det hade varit skönt att hinna till frisören (det behövs verkligen).

Jag och Elise (vet inte om nån mer ska med) ska fika på kondis sen. Helt sjukt mysigt. Senast jag gick på kondis var nog med mormor när jag var typ 10 år. Det är ju sån fettisdag idag. Då ska man äta semlor. Men jag gillar inte semlor, så jag tar något annat istället. Kanske nåt chokladigt. Det kommer bli bra. Och te eller kaffe.

Vi har en sån vattenkokare som piper. Sån gammal. Jag tar alltid bort den så snabbt som möjligt. För den piper bara högre och högre. Finns det nåt slut på den? När glasen spräcks eller? Jag har aldrig vågat testa. Ska kanske göra det nån dag så man får svar på sina djupa frågor.

Det har börjat snöa lite. Ikväll skulle det visst bli storm. Mannen i cykelaffären pratade i telefon när jag kom in. Han berättade för sin kompis att han skulle åka bort i två veckor eller nåt. Han skulle till Iran. Han berättade för kompisen att det var kallt ute och att det skulle snöa och bli storm idag. Han var väldigt trevlig och sa att han skulle hitta en pakethållare som passade Doris stil (fast jag berättade inte att hon hette Doris förstås, då skulle han kanske inte vara lite trevlig längre). Hon behöver en pakethållare i gammal stil. Hon är en mormorscykel och det skulle se väldigt konstigt ut med en svart sportig pakethållare. Ungeffär som en finklädd dam med gymnastikskor.

Nu ska jag till optikern. Mackorna är uppätna och teet uppdrucket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *