Skönhet ligger i storlek*

*Aristoteles

Ska skriva mitt paper idag. Men jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Har knappt förstått texterna vi skulle läsa. Har t.o.m läst den ena nästan två gånger. Får spel på det! Och när jag försöker tänka klart bara knyter allt ihop sig och jag kommer en mening och sen vet jag inte vad jag tänker på. Men jag ska försöka skriva lite idag i alla fall och så får jag fortsätta imorgon. Börjar inte förrän 13 då så jag har en liten stund på mig.

Den första texten vi skulle läsa var sjukt ball. Skriven av Aristoteles, trodde den skulle vara jättetrög, men no! Jag tror inte att jag fattade det jag skulle fatta och som jag hade behövt fatta för att skriva ett bra paper. Men förhoppningsvis får jag inte underkänt på det iaf =P (“Orsaken till detta är också att det är en stor njutning att lära sig något, inte bara för filosofer utan också för andra, även om de senares andel av kunskap blir mer begränsad”) Ojoj, haha. Snacka om att sätta sig högre än alla andra. Och som om det vore det mest självklara i världen. (“Ty både en kvinna och en slav kan vara goda, fastän kvinnokönet nog är sämre och slavarna värdelösa som grupp”) What the fuuuss!? Det är bara så absurt. Fölk skulle ju bli mördade eller iaf förföljda för resten av deras liv om dom skulle skriva nåt sånt idag. Se, det är såna här saker jag hittar när jag läser texter. Jag kan inte ta upp saker som man skrattar åt i ett seriöst paper och ännu mindre koppla ihop det med något annat. Jag får minsann ta och skärpa mig lite. Leta efter vettigare saker istället. Sånt som jag kan ha användning för, inte bara för att citera balla grejor i bloggar och för kompisar. Det kommer jag inte så långt på.

Max har namnsdag idag. Undrar om han får en gratis hamburgare på Max då?

Liten parentes och nu borde jag fortsätta eller börja med skrivandet!

Btw, det är snö…

1 reaktion på ”Skönhet ligger i storlek*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *