Highlo records

Holy camoly!Finaste ukulelen 11 views idag. Det är rekord! Pinsamt egentligen hehe. Men annars är det högsta 6 på en dag.Förmodligen är min blogg fortfarande värd 0 kr. Hmm…

Jag blev precis glatt överaskad när jag insåg att jag inte alls skulle jobba imorgon utan att det var nästa måndag. Nu kan jag dessutom gå på dansen. Max sa att han skulle börja på dansen till hösten om det inte krockade med hans krav maga-träning. Vilket det lätt kommer göra. Det är nog därför han vågar säga det =P Jag vågar i alla fall inte tro på det förrän han har varit på ett träningstillfälle!

Jag är klar med papret. Även om det kanske inte blev det bästa jag har gjort. Antingen har jag uppfattat det jag har läst rätt, och då är den ganska bra. Eller så har jag uppfattat det helt fel och då kommer jag framstå som världens idiot. Med min tur så kommer det förmodligen bli den senare versionen.

Jag vill ha en ukulele! Max berättade för sin moster att jag ville spela ukulele och då sa hon att hon har två stycken så jag kan komma hem till henne så kan hon lära mig. Lätt att jag ska göra det! Och låna lite böcker på biblan också. Jag har hittat en ukulele som jag vill ha och en som jag kommer köpa istället, för jag vågar inte ens tänka på vad den kostar som jag vill ha. Säkert 2000 om inte mer! Den som jag kommer köpa kostar 200, känns lite mer överkomligt om man är nybörjare. Ska väl inte satsa på stort direkt. Sen ska jag kompa alla mina låtar på ukulele hehe. Coolt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *