4,5 – 5 på richterskalan

Okej… Det var visst inte bara jag. VADÅ JORDBÄVNING I SKÅNE???!!! Här har vi minsann inga jordbävningar! Då är jag kanske snarare glad att vi bor i ett stort hus och inte en liten villa. Och jag trillade inte av sängen. Inte riktigt av jordbävningen. Shit, jordbävning i Malmö. Tänkte att det var nåt sånt, men slog bort det, eftersom det inte finns här. Well, nu gör det det. Hörde om det i morgonpasset i P3 i Glasburen som står mitt på Gustav i Malmö. Som uppdaterade att dom hade hört det. Och sen slog jag på tvn och dom berättade att dom hade blivit överösta av samtal och dom intervjuade en man från sjöbo. HA! och Max sa att han hoppades att katterna skulle hålla mig vaken för att han var avundsjuk för att han behövde gå till jobbet vid 6. Tänka sig att det blev en jordbävning som gjorde det istället. Det trodde han inte när han sa det. Hur ska jag klara mig en hel dag utan att få beklaga mig för honom. Stupid man utan mobil!

Nu ska jag återgå till nyheterna och tycka lite synd om oss här i Söder!

Sofia

2 reaktioner på ”4,5 – 5 på richterskalan

  1. haha det var ungefär det första jag tänkte när jag fick bekräftat att det verkligen var en jordbävning: “där har jag ett blogginlägg!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *