Titel av Författare

Jag läste ut en bok i tisdag. Sjukt bra, Älskar författaren. Tänker dock inte säga vad boken heter, eller författaren. Men jag gillade den som in i. Jag har läst många böcker utan lykliga slut och utan några slut över huvud taget egentligen. Där det har lämnats alldeles för mycket till läsaren att spåna vidare på och man har lämnats med någon slags tomhet och otillfredsställelse. Men den här gången kändes det oerhört behagligt när jag hade läst ut boken. Som en lagom mätthetskänsla. Jag var inte proppmätt, men inte heller hungrig. Man fick reda på att det, efter omständigheterna, slutade bra för huvudpersonen. Men det blev inte tjatigt och utdraget. Det perfekta slutet helt enkelt. För mig i alla fall. Andra kanske gillar det ofullständiga slutet bättre ;P

Nu ska jag återgå till tvtittande och kanske lite micropopcorn som jag kan göra för vi har köpt en micro!

Sofia

Nu måste jag vänta lite innan jag börjar på en ny bok. Väntar på en av Le Clezios böcker från biblan. Var nummer 14 i kön senast jag tittade. Jag håller dock på att läsa en bok om detoxing. Väldigt intressant. Ska börja med det när jag har läst klart boken. Lite jobbig tid att börja med det såhär precis innan födelsedag och jul. Men med tanke på min läsfart lär det ju inte bli något problem =P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *