Novembersnö och nattljusfrön.

Det snöar. Första snön för säsongen. 21e november. Och katterna är helt till sig. Hoppar upp och ner vid fönsterna och vrider och vänder på huvudena. När man får barn kommer dom väl joina dom där och det står tre små filurer och är helt uppspelta XD haha. Dom är väldigt söta.

Och det är ju passande för jag och Libe ska ut och köpa julklappar till barnjulfesten idag. Och så är det snö och allt. Massa julstämning. Och jag lyssnar på Melody Club, Music Machine som är jul och vinter för mig. Den släpptes runt lucia och jag köpte den då och lyssnade sönder den hela julen. Mys. Men julmusiken får vänta lite.

Jag och Rasmus ska baka pepparkakor med mormor imorgon så då kommer det förstås bli julmusik och pepparkakslukt. Ska äta massa deg, det är godare.

Hoppas det blir myckeet snö i år. Och snö på min födelsedag. Vilket det inte har varit på närmre 13 år. Tror det var när jag fyllde åtta det var snö senast. Det var sjukt mycket snö då. Snödrivor i massor. Och när gästerna hade gått hem fick vi gå ut och leka i snön fastän jag var rejält förkyld. Det är nog min bästa födelsedag!

Läste om en produkt på Bodyshop som innehöll nattljusfrön. Tyckte det var sjukt gulligt och fint namt. Har dock ingen aning om vad det är för något. Tror jag ska googla det nu ^^

Tänkte sätta in lite foton i fotoalbum nu. Jag vill äta pepparkakor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *