Oktoberhöst med Keane och lägenhetsvisningar

Äntligen är det höst. Regnet är väl inte det bästa, fast det är mysigt sålänge man håller sig inne. Det var ju bara några veckor sen träden hade alla sina gröna löv kvar. Nu är alla bruna och gula. Men det är fint, kanske till och med finare än dom gröna.

Fotoprojektet i skolan är i full gång nu. Vi ska lämna in projektbeskrivning på måndag. Jag ska fota barnen på Rosenholmsskolan, min gamla lågstadieskola. Pratade med min lärare idag om när jag kunde komma dit. Så det blir på tisdag. Kommer kännas kostigt. Tänker att jag har gott om tid på mig, men det är ju inte så många månader kvar. Det ska till trycket i december och hängas i januari.

För typ två år sen var jag och Elise och Emily och såg Keane i Köpenhamn. Den 31:e är det dags igen. Fast bara jag och Elise, och inte på KBhallen, men fortfarande i Köpenhamn. Om denna konserten är bättre än den förra så lovar jag att avguda bandet i resten av mitt liv. För den konserten var helt galet bra! Bättre än alla Håkankonserterna (förutom den han hade min hatt på), bättre än alla konserterna där jag har dansat i fyra timmar. Ja, ni fattar.

Jag och Max har varit på två (tre) riktiga lägenhetsvisningar och nu ska vi på två till, den ena blev flyttade tills imorgon den andra är på onsdag. Helt galet. Heimstaden båda de två senaste. Hoppas verkligen vi får någon av dom.

Kisarna sover och jag ska äta.

1 reaktion på ”Oktoberhöst med Keane och lägenhetsvisningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *