Telefonkö

Förra gången jag var på vårdcentralen för att uppdatera mitt recept för P-piller sa sköterskan att jag skulle göra en gynundersökning och att jag skulle boka tid om ca tre månader. Nu har det gått lite mer än tre månader så jag bestämde mig för att ringa. Hamnade såklart i telefonkö. “Du är nummer två i kön.” Tänkte, ok, men det är inte så mycket. Väntade och väntade. Tillslut satte jag på högtalaren så att jag kunde fixa vid datorn så länge. Tänkte att när dom säger att jag är nummer 1 bytar jag till vanligt igen. Jag kom aldrig till nummer 1 för när jag skulle slå om till vanlig (för att jag kände för det) råkade jag trycka på avbryt istället… *@+&^$. Jag ringde upp igen. Tänkte att så många kan det ju inte vara i kön om jag var nummer två senast jag ringde. Jag hade förresten redan suttit i kö i 17 minuter. Nänä, “Du är nummer fyra i kön.” !!!???? FYRA, snälla!!! Som tur är finns det en funktion där dom ringer upp en. Så jag gav dom mitt nummer så får dom ringa upp. Kan ju med säkerhet lova att dom kommer ringa när jag är på stan. Kul om man står i kön på H&M och man bah: “Ja, hej, jag skulle vilja boka en tid till gynundersökning…” Tror inte det, nej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *