Blåa gummistövlar

Jag önskar mig ett par gummistövlar, helst såna låga blåa med vitt på. Jag hittade såna på ÖB, men när jag kom dit fanns dom inte i min storlek. Jag önskar mig fler säsonger av Vänner också. Jag tog hem dom säsonger (4) jag har hos mamma så jag och Max kunde titta på dom. Nu är vi inne på tredje säsongen och har snart sett den färdigt.

Jennie tyckte att jag borde skriva mer. Så jag gör väl det då. Men det kommer och går.

Jag gillar inte hur mina läppar blir när det börjar bli kallt. Alldeles torra och svider. Idag vaknade jag med fullständigt spruckna läppar. Ingen kul alls. Öste på med lepsyl.

Max gick upp före mig idag. Han skulle jobba. Efter ett tag vaknade jag av att han frågade vad det var med mig. Och jag märkte att jag skrattade lite. Han tyckte mer det lät som om jag grät. Jag hade drömt att jag och Charlotte och hennes syster Anna stog på en gaaanska vinglig brygga, och när Anna skulle hoppa av en så tappade Charlotte balansen och var tvungen att dyka i, med kläderna på. I drömmen vek jag mig av skratt. Det var det Max hade uppfattat som gnyende.

Idag slutar han fyra tror jag. Jag vill in till stan för jag behöver en minneskortsläsare. Nu när Max har plockat isär sin dator så fyller inte hans kortläsare inte riktigt den funktion den borde göra. Han gav upp när det blev fel, skickade tillbaks moderkort och nåt annat och väntar på svar om det är sönder. Nån annan får göra det nu. Nu såtr allt nerpackat i en låta igen i väntan på rätt tillfälle.

Nog skrivet för idag.

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *