För långt att springa till Berlin.

Max åkte till Berlin inatt. 03.30 närmare bestämt. Då lämnade han lägenheten. Det är redan helt sjukt tomt. Hade svårt att somna om igen efter att han gått. Jarvis jamade sjukt högt. Och sen somnade han bredvid mig och jag höll om honom som ett gosedjur. Bara för att dova min spökrädsla en aning. Jag fick sms av Max innan om att han hade kommit fram säkert till Berlin. Då grät jag lite. Det känns som när jag var liten och mamma gick och först ville jag inte följa med, så jag stannade hemma. Sen sprang jag efter henne för att jag inte ville vara själv trots allt. Jag vill springa efter Max. Men det är alldeles för långt till Berlin.

Vi var oroliga för Jarvis i går kväll. Han låg på sidan på golvet och ryckte i hela kroppen och han verkade andas ojämnt. Men han verkade ok när jag gick omkring. Tänkte att han kanske var kissig eller bajsig, så vi tömde i lådan. Dä satte sig båda katterna och bajsade. Sen var han som vanligt igen. Han skakade av bajsnödighet.

Jag börjar kl 15 idag och slutar 18. Det betyder att jag inte har stängning iaf. Då känns det inte lika jobbigt.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Men jag har inte direkt något aptit.

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *