Take it on this rainy day

Nu har regnet kommit på riktigt. Idag vaknade jag av att regnet smattrade högt mot fönstret. Trots att jag ångrar mig att jag inte har utnyttjat sommaren ordenkligt så börjar jag längta till hösten. Speciellt idag kan man känna att hösten snart finns i luften. Jag längtar efter de tidiga och soliga höstdagarna som fortfarande är så pass varma att det räcker att man går med en tjock kofta och en halsduk runt halsen. Jag älskar regn så jag kan vara inomhus. Det är inte speciellt kul att vara dyblöt när man ska jobba.

Nu känns det som om det börjar ljusna. Regnet har i alla fall trappats ner lite. Så förhoppningsvis regnar det inte allt för mycket när jag ska jobba kl tre. Fem timmar kvar.

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *