Midsommarregn

Midsommarafton och dagen är fullt uppbokad. Vaknade kl 06.00 hos Max. Varför vet jag inte. Vi han titta på en film innan vi somnade om igen för att vakna av väckarklockan kl 8. Cyklade hem och nu sitter jag här. Håller på att föra över mina 222 bilder från kameran till datorn. 58 bilder avklarade såhär långt. Det lär ta ett tag. kvart i elva ska vi vara på Tygelsjögården för att ha en uppvisning med danslaget och några timmar ska vi vara på ett annat ställe. Sen bär det av direkt in på toaletten för att byta om till lite mer bekväma bilåkarkläder och midsommarkläder och sen sticker jag till Max pappa där Henrik ska hämta mig och Max. Sen bär det förmodligen av till Trelleborg. Fira midsommar med okända infödingar. Det blir första året jag firar det på ett skumt sätt. Annars har det alltid varit med familjen och vännerna på dansen i Tygelsjö eller på nåt annat mysigt ställe och de senaste åren med kompisar på Ribban eller nåt med grillning och drickande. Men det ska verkigen bli kul med förhoppningsvis lite nytt folk. Om inte annat så är det iaf nytt med att fira det med Max och Henrik.

114 bilder avklarade och vi det har kommit till Degeberga.

Jag älskar att det har blivit sommar. Trots att det traditionsenligt med säkerhet kommer att regna om ett par timmar och sen hålla i sig resten av dagen. Men så ska ju en midsommar se ut. Iaf i Malmö.

Nu ska jag återgår till bildöverföring och lägga in åtminstånde några stycken på bilddagboken innan vi måste bege oss.

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *