Ett hållbart Island?

Vi hade seminarium idag. Om hållbart mode. Vi hade diskuterat det lite innan i gruppen. Vad är hållbart bode? Är det hållbart som i bra kvalité på materialet, eller hållbart i längden? Om man söker på hållbart mode på Google så kommer det upp ekologiska kläder. Allt ska vara hållbart, en hållbar utveckling osv.

Vi pratade också om hur man klär sig vid olika tillfällen. Tänkte på att jag klär upp mig lite extra om jag jag ut typ på KB eller så, men inte om jag ska till skolan, eller bara träffa kompisar. Vem är det jag klär upp mig för då? Inte min pojkvän, han har ändå sätt mig när jag ser som värst ut, samma sak med kompisarna. Ingen flirt, har ju pojkvän. Sen tänkte jag att det borde ha med första intryck att göra. Även om man kanske inte ska träffa de här hundra personerna som hoppar runt på KB-golvet varje dag under de kommande tre åren. Men det borde ändå ha något med det att göra. Man vet ju trots allt inte.

Vi skriver medieblogg på skolans forum som vi ska använda oss av när vi skriver vårt paper om några veckor. Skrev idag. Första gången på länge. Skrev kanske en kvart eller så. Och under den tiden hade jag tydligen loggats ut så att allting försvann. Nu kommer det förmodligen dröja lång tid igen innan jag skriver bara för det. Har funderat på att länka till min vanliga blogg istället. Så får jag skriva lite mer inriktat på media där istället.

Jag åker till Island imorgon. Då hoppas jag på att hitta något spännande där att skriva om.

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *