Grattis!

Så var det dags för födelsedag igen. Efter ett års väntan. Tänkte på det igår. Att det ju egentligen inte betyder något speciellt för mig. Ok, jag föddes denna dagen för 20 år sen. Men det är allt. Jag kommer ju inte ihåg det. Så det måste betyda mer för föräldrarna. Som kommer ihåg dagen då deras första (eller andra eller tredje osv) barn föddes. Förmodligen (förhoppningsvis) en av de lyckligaste dagarna i deras liv.

Mamma tyckte att det var lagom att komma upp och sjunga för mig halv åtta. “Så blir det inte för tidigt”. Ehh, ok. Nänä, visst. Jag har vaknat vid elva de andra dagarna.

Just det, jag skulle ju slå in min klänning som jag köpte igår. Fast då skulle jag nästan ha slagit in den igår. Det känns lite dumt att slå inte den och sen öppna den med en gång igen. Bara slöseri med papper. Jag får nöja mig med att jag köpte klänningen och ett armband till mig själv igår. Det är min present till mig.

Jag har skickat in min artikel till Lotta nu. Hoppas att det går bra! Jag var inne och kollade mina skolmail idag. Hade fått mitt paper från Margareta. Och jag fick godkänt. Najs! Då kvarstår det bara två paper som jag inte har fått reda på. Paper 2 om Google och Jan-papret om mobiltelefonen.  Nähe, nu har jag fel! Det var googlepapret som jag fick tillbaka. Ok, attans, då vet jag inte om jag blir godkänd på det första än. Crap! Jaja, det kommer väl det med.

Nu ska jag ta och plocka undan lite på mitt rum och sen ska jag dammsuga. På order av mamma =P Sen ska jag kolla gitarren som jag strängade om igår. Har haft den i typ två eller tre år nu och jag har aldrig strängat om den. Det var nog på tiden =P

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *