What about…

Då var den nya bloggen igång. Jag hade velat att den skulle handla om något speciellt. Men kan inte komma på något. Så det får bli om lite allt möjligt. Kanske skolan. Men annat också. Life you know.

Jag har ju min gamla blog kvar. Står som länk. Words. Ville inte flytta över den hit. Den får stanna där den är och denna blir en blog från scratch.
Skolan säger du? Sure… Malmö Högskola. Kultur och medier- Media- och kommunikationsvetenskap. Håller just nu på att skriva artiklar och notiser. Idag ska jag göra en intervju som det ska bli en artikel av. Ska ge mig av om en halvtimme. Var på skolan i morse. Hade resurs i redaktionerna. Så jag fick lite hjälp med mina frågor till intervjun. Fixat och trixat lite.

Snart födelsedag. På fredag. Snart jul. Och som vanligt har jag ingen aning om vad jag önskar mig. Det är såna dyra grejor. OBH Nordicas Chilli-serie. För att den är så galet snygg! GTA 3-San Andreas. För att det var galet längesen jag spelade det. Marimekkoskål och tekanna.

Nu bär det snart av till bibioteket för intervjun.

Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *